sara

MEDIA

PRESSINBJUDAN

Vi bjuder härmed in till pressträff inför årets KulTur Öppna ateljéer & verkstäder, som sker helgen 5-6 maj. I år medverkar ett sjuttiotal konstnärer, konsthantverkare och slöjdare som öppnar upp sina arbetsplatser för allmänheten runt omkring i länet.

Tid för pressvisning: Fredag den 27 april kl 13:00
Plats: Ahlbergshallen, Östersund


Även i år arrangeras en utställning inför själva KulTur-helgen, där man som besökare kan få smakprov på vad som kommer att erbjudas under själva helgen. Ett fyrtiotal av årets KulTur-deltagare visar upp ett brett register av olika tekniker och uttryck på utställningen, som förhoppningsvis lockar publiken att sedan besöka deltagarna i sina ateljéer och verkstäder.
Utställningen, som initierats av KulTur-deltagare, sker på Ahlbergshallen i Östersund dagarna innan själva KulTur-helgen, med vernissage 28 april och öppet fram till 3 maj.

Med anledningen av detta lägger vi årets pressträff på Ahlbergshallen, där flera av KulTur-deltagarna kommer att finnas på plats samt arrangörerna av KulTur helgen: Bildkonsten och Hemslöjdskonsulenterna inom Region Jämtland Härjedalen.

Varmt välkommen!

KulTur Öppna ateljéer & verkstäder arrangeras av Bildkonsten och Hemslöjdskonsulenterna - en del av Region Jämtland Härjedalen.

Utställningen på Ahlbergshallen arrangeras av KulTur-deltagare/Härke Konstcentrum

För mer information kontakta: Karin Kvam tel: 063-14 67 27, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.