sara

MEDIA

PRESSMEDDELANDE

Vi bjuder härmed in till pressträff för årets KulTur Öppna ateljéer & verkstäder Jämtland Härjedalen, som sker helgen 6-7 maj. I år medverkar ett åttiotal konstnärer, konsthantverkare och slöjdare som öppnar upp sina arbetsplatser för allmänheten.

Tid för pressvisning: Fredag den 28 april kl 13.00
Plats: Ahlbergshallen, Östersund


Nytt i år är en utställning inför själva KulTur-helgen, där man som besökare kan få smakprov på vad som kommer att erbjudas under själva helgen. Ett fyrtiotal av årets KulTur-deltagare visar upp ett brett register av olika tekniker och uttryck på utställningen, som förhoppningsvis lockar publiken att sedan besöka deltagarna i sina ateljéer och verkstäder.
Utställningen, som initierats av KulTur-deltagare, sker på Ahlbergshallen i Östersund dagarna innan själva KulTur-helgen, med vernissage 29 april och öppet fram till 4 maj.

Med anledningen av detta lägger vi årets pressträff på Ahlbergshallen, där flera av KulTur-deltagrna kommer att finnas på plats samt arrangörerna av KulTur helgen: Bildkonsten och Hemslöjdskonsulenterna inom Region Jämtland Härjedalen.


Varmt välkommen!

 

För mer information kontakta: Karin Kvam tel: 063-14 67 27